alleen...

Lekker effe over andere (minder serieuze) dingen kletsen...

ModeratorCOLON Moderators

BUTTON_POST_REPLY
inge
BerichtenCOLON 639
GeregistreerdCOLON do okt 12, 2006 12:44 pm

alleen...

Bericht door inge » zo nov 23, 2008 7:48 pm

volgens mij kom ik in de kertstijd en oud en nieuw alleen te zitten, mijn familie gaan allemaal op luxe reisjes...of zijn 'gewoon'weg. ik kan vind ik geen berope doen op mijn kennissen. maar ja wat voor d ehand ligt is toch zeker wel, dat je 'vriend' je uitnodigd....nietwaar?

:|

:evil: :evil: :evil: als hij dat niet doet, waar ik niet eens van zal schrikken, hij heeft me tot nu toe steeds maar onderaan de lijst staan van prioriteiten. Ken zijn familie niet, zijn zoontje niet, neemt me niet mee naar andere sociale gelegenheden...ja ik stop maar, ik lijk wel gek he..i know... zal niet te lang meer duren. maar ja dan weet je wat er komt...och nu zal het wel zo komen dat het wel serieus wordt...hoe langer hoe eerder je weet dat je dan zou moeten stoppen maar anderzijds dat je denkt dat het nu toch echt beter gaat worden..
Nu is het dus zo dat het 'toch echt' beter moet worden....op een gegeven moment is het wachten 'niet leuk' meer, zeker niet als hij me net zo negeert op mijn verjaardag en met kerst enzo...ja daaag ik ben tochnie gek......of eh wanhopig...of he, te weinig eigenwaarde?..of eh....TE tegemoetkomend...ja dat laatste wel :?

ik wacht af...hij kan zich vlgs mij slecht inleven hoe iets op iemand overkomt...hij is een rare..toch een asperger denk ik...

Carolien
BerichtenCOLON 4818
GeregistreerdCOLON za feb 01, 2003 1:47 pm

Bericht door Carolien » zo nov 23, 2008 8:25 pm

Inge, heb alles gelezen, en ik zou eerder, aan mijn eigenwaarde denken,
Je had al een idee, dat je vriend autisme van asperge heeft, en dat is heel goed mogelijk, ik ben natuurlijk geen specialist, maar toevallig , heb ik me er in verdiept, omdat een familie lid van ons, ook wordt onderzocht, het zou kunnen, dat je vriend dat heeft, maar alleen een psychiater, kan dat bevestigen, je leven gaat verder, misschien zit je met de feestdagen alleen, is geen leuke vooruitzichten.

Je moet vechten voor je eigen geluk.
Echt Inge ook heb ik heel veel meegemaakt, in mijn jeugd, maar liet het er niet bij zitten, ik heb ook mijn strijd gestreden, en ook in mijn huwelijk, ik ben niet bang, om alleen te komen staan, dat is goed voor je zelfvertrouwen., alleen zonder mijn man, kan ik ook verder, zo denk ik dan, dat maak je sterker, onafhankelijk.

Maar van je vriend, moet je van op aan kunnen, en niet zitten wachten, dat schiet niet op.
Echte liefde, laat niet op zich wachten, dan wil je samen zijn.

inge
BerichtenCOLON 639
GeregistreerdCOLON do okt 12, 2006 12:44 pm

Bericht door inge » ma nov 24, 2008 9:58 am

..ja, dat denk ik nu ook, je hebt gelijjk. Ik denk dat ik het doorzet om hem duidelijk te maken dat ik dit niet wil. anderzijds heeft hij, als hij asperger heeft, dat onvermogen en heeft hij geen idee dat hij iets fout doet..dat is het frustrerende dat je steeds met hem rekening moet houden dat er ws geen opzet in het spel is. maar ik zelf word daardoor wel verwaarloosd. ik ga hem ws een brief schrijven.
alleen komt dat pas veel later aan dan hij misschien mij iets laat weten ondertussen, dan is de sfeer weer anders en dan leest hij als hij thuis komt een brief die dan niet meer 'van toepassing'zou kunnen zijn.....lastig, en zijn internet doet het niet.

maar ik ga het hier niet bij laten, hij moet weten dat dit niet kan.ik ga niet steeds maar mezelf wegcijferen omdat ik met hem teveel rekening houdt

Carolien
BerichtenCOLON 4818
GeregistreerdCOLON za feb 01, 2003 1:47 pm

Bericht door Carolien » ma nov 24, 2008 12:15 pm

Inge, ik hoop dat hij begrijpt wat je schrijft.
Je weet zelf het beste, wat je er mee aan moet.
Bij mij is het pas gekomen, na al die opnames, dat ik niet goed bezig was, hield maar rekening met iedereen, en kon het niet aan.

Nu ga ik mijn eigen weg, mijn man is er mee eens, natuurlijk de episodes blijven komen, maar kan er nu beter mee omgaan.

En ik ben graag alleen, dan voel ik me beter.
Contacten kunnen je ook uitputten, je energie op zuigen.

En nu voel ik me sterker, ik kan ook mijn eigen boontjes doppen.

inge
BerichtenCOLON 639
GeregistreerdCOLON do okt 12, 2006 12:44 pm

Bericht door inge » ma nov 24, 2008 7:04 pm

ja ik moet zonder hem kunnen en dat kan ik maar ik vind het zonde, zeker als hij het nog wel meend, maar gewoonweg geen 'know how' heeft. dat is op zich al voldoende om te denken Dat wil ik niet...maar dan heb ik ergens toch medelijden. ik wil natuurlijk niet uit medelijden met iemand gaan maar wel als ik me voldoende tot hem aangetrokken voel. dat gebeurt bij mij namelijk niet vaak. Of kan niet iedereen krijgen bij wie ik dat zou voelen. Dus de keuze is voor mij maar klein.
En ik wil wel graag een relatie.
Nu zit ik met hen in een spannende tijd want heb nu twee dagen niks van hem gehoord, ik ben benieuwd hoe dat gaat aflopen. ik houd overal rekening mee.

Carolien
BerichtenCOLON 4818
GeregistreerdCOLON za feb 01, 2003 1:47 pm

Bericht door Carolien » ma nov 24, 2008 7:53 pm

Inge, ja, het is heel moeilijk, je voelt veel voor hem, en kan hem niet loslaten.
Dan maar afwachten, hoe het verder gaat, waar een wil is, is een weg.

Carolien
BerichtenCOLON 4818
GeregistreerdCOLON za feb 01, 2003 1:47 pm

Bericht door Carolien » wo dec 31, 2008 8:15 pm

Nu is het dan oudjaar, ben je al wat wijzer, gaan jullie samen verder?

BUTTON_POST_REPLY